Våra finaste – cider
Vissa äppelsorter gör sig extra bra i cider. Belle de Boskoop, Gul Gravensteiner, Röd Gravensteiner och Ingrid Marie är några av guldkornen bland svenska äpplen och får därför vara huvudingredienser i våra sortrena cidrar.
Faktorer som var äpplet odlas och hur jordmån, väder och vind ser ut just där sätter alla sin karaktär på äpplenas smak och är lika viktiga som äppelsorten i sig för att få fram cider med riktigt god smak och av hög kvalité. Därför har vi även tagit fram platsspecifika cidrar från odlingar där äpplena mognar gynnsammast.
Läs mer här om Våra finaste cidrar och muster
Belle de Boskoop Äppelcider
27,5 cl, 0,5%
Cox Äppelcider
75 cl, 2,2%
Gravensteiner flaskjäst Äppelcider
75 cl, 7,0%
Ingrid Marie trycktanksjäst Äppelcider
75 cl, 5,0%
Ingrid Marie trycktanksjäst Äppelcider
27,5 cl, 5.5%
Ingrid Marie trycktanksjäst Äppelcider
75 cl, 2,2%
Solnäs Cider trycktanksjäst Äppelcider
75 cl, 4,5%
Solnäs Päroncider trycktanksjäst Päroncider
27,5 cl, 4,0%
Solnäs Vinteräpplen Äppelcider
27,5 cl, 0,5%
Svinaberga Äppelcider EKO
33 cl, 2,2%