Välkommen

Upplev Österlen

Besök oss i Kivik

På Österlen finns det mycket att göra och uppleva. Att besöka äppelparadiset Kivik är ett av alla måsten. Här i Kivik har vi funnits sedan 1888, och finns än idag. Välkommen att besöka oss för att njuta, uppleva och lära dig allt om äpplen, must och cider.

Öppet mån-sön kl. 10-17

Äppelträdgårdar

Strosa runt och njut i våra olika äppelträdgårdar. Här kan du se och uppleva 70 olika äppelsorter, vackra spaljéträd, 100-åriga träd, modern odling och mycket mer. Fri entré.

Läs mer
 

Restaurang

Restaurang Kärnhuset erbjuder vällagade luncher gjorda på lokala råvaror. Gott om platser såväl inne som ute på den mysiga innergården.
Hundar är varmt välkomna i våra utomhusmiljöer, däremot får de fyrbenta vännerna vänta utanför vid besök i vår restaurang.
Lunchmenyn serveras vardagar mellan kl 11.30-16.30 och vi erbjuder även take away. På på lördagar och söndagar serverar vi vår helgmeny kl 11.30-16.30.
Boka gärna bord 0414-719 45 eller karnhuset@kiviksmusteri.se

Vandringsfika, packad och klar att stoppa i ryggsäcken, läs mer här

Se lunch och helgmeny

Ciderprovning

På Kiviks Musteri har vi jäst cider sedan 60-talet och vill gärna dela med oss av vår kunskap. På våra ciderprovningar får du lära dig mer om hantverket, prova olika sorter och få veta varför svenska äpplen är perfekta för cider.
En guide tar dig med in i ciderns värld och i vår ciderkällare får du njuta av våra olika skånska cidrar tillsammans med en tallrik smårätter på lokala råvaror.

Läs mer
 

Café

Fika i skön miljö

Njut av en god fika på Stinas Café. Här finns hembakta äppelkakor, småkakor, bullar, wraps,  matiga mackor och sallader.
Caféet har en lummig trädgård med trevliga sittplatser och roliga ytor för de yngre besökarna med spring i benen.

Öppet lördagar och söndagar kl. 10-17.
Från och med den 12 juni har Stinas Café öppet alla dagar 10-17.

Tel: 0414-71950

 

Musteributiken

Välkommen till vår butik

Botanisera bland våra olika muster, cidrar och andra drycker direkt från vårt musteri. Låt dig inspireras, provsmaka och köp med dig hem en smak av Österlen.

Tel: 0414-719 35
Mejl: butik@kiviksmusteri.se

 

Äpplets Hus

I Äpplets Hus kan du lära dig allt om äpplen, must och hur allt en gång startade här i Kivik år 1888. Välkommen in!

Tel: 0414-71940

Fri entré. 

Läs mer
 

Handla det goda till trädgården

Strosa runt bland äppelträd och frukt- och bärbuskar. Få råd och tips från vår trädgårdsmästare hur du planterar och bäst sköter om dina olika växter.

Tel: 0414-401 781

Våra Evenemang

Hos oss kan man uppleva, lära och njuta – här finns något för alla sinnen. Vi arrangerar provningar, föreläsningar, kurser och naturligtvis kan du alltid njuta av god mat och dryck.

Se alla våra aktuella evenemang
 
@kiviksmusteri

Följ oss på Instagram