Juice & Fruktdryckshyllan

En majoritet av våra produkter finns i pappförpackningar och har ovanligt lång hållbarhet tack vare smarta förpackningar och tillverkningsteknik. Genom att de pastöriseras och fylls i en sluten miljö i sterila förpackningar behövs inga konserveringsmedel.

Detta ger många fördelar; produkterna behöver inte transporteras i lastbilar med kylfunktion vilket är en vinst för miljön och de behöver inte heller stå i kyl varken i butiken eller i hemmet. I dessa tider blir vi också uppmanade att ha produkter hemma som kan stå i just skafferi, i händelse av kris eller krig. Produkternas långa hållbarhet minskar också matsvinnet – hinner man inte konsumera den inom kort behöver den inte slängas. Med dagens stora brist på el och skenande elpriser är det en vinst både kostnadsmässigt och miljömässigt med icke-kylda produkter.

Vår Juice & Fruktdryckshylla är alltså hållbar i längden – den bidrar till att vi sparar på el och sänker kostnader för både privatpersoner och butiksinnehavare. Ibland kallar vi den därför för hållbarhetshyllan.

Visste du förresten att för att få kalla en produkt för juice eller must måste den vara tillverkad av 100% frukt utan några andra tillsatser – oavsett om de står i kyl eller i Juice & Fruktdryckshyllan. Här hittar du dessutom produkter för alla tillfällen här – alltifrån premium-juice och must till koncentrat och fruktdrycker. Alla våra produkter är tillverkade hos oss i vårt musteri, mitt bland våra äppelodlingar på Österlen.