Prova must & cider

Konsten att kombinera cider och must till mat är njutbar kunskap! 

 

Ciderprovning på Kiviks Musteri

På Kivks Musteri har vi jäst cider ända sedan 1930-talet. På våra ciderprovningar tar vi med dig på en spännande smakresa in i ciderns värld. Aktuella datum och möjlighet till bokning finns i vårt kalendarium. 
Välkommen till en smakfull upplevelse!

 

Från Cider till Calvados

Vid en provning välkomnas man av en guide på vår vackra innergård, där det serveras Varm o Kall Äppelbrygd (Äppelvin med kanel- och vaniljsmak). Härefter får man klä på sig plastrockar och plastmössor och turen går vidare ner till vårt vinhus för guidning och provsmakning av äppel- och pärongrundvin direkt ifrån våra vintankar.  Sedan går vi tillbaka till vår innergård och ner i vår mysiga Ciderkällaren, där vi under ledning av en sakkunnig guide provar oss igenom vårt cidersortiment.  Dryckerna avnjuter vi med skånska smårätter i Ciderkällaren och avrundar provningen att smaka på Kivik Musteris 4-åriga Calvados tillsammans med härlig mörk choklad. 
Tid: ca 2 timmar
Pris: 549 kr/person 

Boka här  eller kontakta oss på 0414-719 30,  bokning@kiviksmusteri.se

För sällskap:
Vi har plats till 26 personer i Ciderkällaren. För större sällskap arrangerar vi provningar i någon utav våra andra lokaler. Man kan även välja att ha en mingelprovning. 
Tid: ca 2 timmar
Gruppstorlek: 10-50 personer
Pris : Från 5490 kr och uppåt beroende på antal deltagare
Ring oss - 0414 719 30, eller maila oss på bokning@kiviksmusteri.se

Cider med utvalda delikatesser

(endast bokningsbar för grupper)

Här provar vi starkcider med utvalda delikatesser i form av ost, hembakt bröd och viltkorv. Lägg till en mindre summa och prova Kivik Musteris 4-åriga Calvados, båda med den karaktäristiska äppeldoften, men med olika smaker.

Tid: ca 1,5 timmar  Gruppstorlek: 10-50 personer
Pris:  från 3950 kr beroende på antalet deltagare
Ring oss - 0414 719 30, eller maila oss på bokning@kiviksmusteri.se

Har du andra önskemål om provningar hjälper vi dig gärna 
och skräddarsyr en lösning för ditt sällskap.