Besök Kiviks Musteri - upplev, njut och lär

Våra äppelträdgårdar

Strosa runt bland våra olika äppelträdgårdar; se 100-åriga äppelträd, se sortimentsodlingen med sina 70 olika äppelsorter. Gott om utrymme och en skön plats! I vår visningsträdgård kan du njuta av olika konstfulla spaljéer, stilar och former. Gratis inträde.
I plantskolan kan du köpa med dig ett eget äppelträd hem, eller få råd och tips hur du bäst sköter om dina fruktträd. 

Äpplets Hus

Äpplets Hus är vårt kunskapshus med äpplet i centrum och med upplevelser för hela familjen.
Lär dig mer om äpplen, must, cider, äppelodling, vår historia samt om bin och deras viktiga uppgift. Gratis inträde.

Restaurang Kärnhuset

På vår mysiga innergård ligger restaurang Kärnhuset, här man kan njuta av god mat från våra egna recept tillagade på lokala råvaror. Det finns gott om plats både inne och ute och brett mellan borden.
Lunchmenyn hittar du här

Stinas Café

På Stinas Café hittar du hembakade kakor, äppelkakor och pajer samt smörgåsar. Bakom caféet finns en naturtomt med bra plats för de med spring i benen. Caféet har gott om sittplatser både ute och inne. 

Picknickkasse

Du väljer själv innehållet, vi packar kassen åt dig med allt du behöver - njut den i våra äppelträdgårdar eller någon annanstas. Kanske på Stenshuvud? Den fina kassen i juteväv får du behålla. Här kan du ser vad du kan välja mellan. Önskar du förbeställa för avhämtning, ring: 0414-719 50.

Dagliga guidningar

Följ med en guide för att se, uppleva och lära dig mer om äpple, must, cider samt lite om vår historia. Turen går i år endast utomhus i våra vackra trädgårdar. 
TID: varje dag under juli månad kl. 11.00
PRIS: 80 kr/person. Barn upp till 12 år gratis
VAR: Anmälan på plats i Äpplets Hus. Max 25 deltagare. 

Musteributiken

I vår gårdsbutik kan du hitta olika muster, drycker och cidrar som inte finns ute i vanliga handeln. Köp med dig en smak av Österlen hem. Vi har begränsat insläpp så att vi kan hålla avstånd inne i butiken. 
Vill du inte gå in, utan beställa dina varor utanför? Gå till vår runda kiosk så finns telefonnummer och info där.