Serveringspersonal

Om tjänsten
Besöksmålet i Kivik är vårt varumärkes skyltfönster, bestående av Musteributiken, Restaurang Kärnhuset, Stinas café, Äpplets Hus samt våra trädgårdar och odlingar. Som kock har du en nyckelroll i våra besökares mat- och dryckesupplevelse hos oss.
Vi söker nu serveringspersonal till Stinas Café och Restaurang Kärnhuset som vill vara med att bidra till våra gästers härliga upplevelse av Kiviks Musteri!

Vem är du?
Vi söker dig som är över 18 år, serviceinriktad, ansvarstagande och lyhörd för våra gästers önskemål, och som gillar att göra ett bra jobb tillsammans med dina kollegor.

Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter är önskvärt. B-körkort och tillgång till bil (eller cykel) behövs eftersom kollektivtrafiken är begränsad i området. Du behöver tala svenska och engelska obehindrat.

För att lyckas i denna roll
Vi söker dig som har ett stort intresse för service och brinner för att ge gäster ett gott bemötande. Som person är positiv, effektiv och noggrann. Det är viktigt att du kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt och att du har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vidare gillar du att arbeta i team och trivs i ett högt tempo.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

Tjänsten
Tjänsten är en säsongsanställning på 50-100% enligt överenskommelse under juni-augusti med placering i Kivik. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid, kvällsarbete kan förekomma. Helgarbete ingår enligt schema. Skriva gärna om du är intresserad av jobb under någon del av sommaren eller hela perioden.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se  Märk ansökan ”Serveringspersonal”.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Frederic Josephson, telefon 073-528 85 00.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer här på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!