Säljare till DvH och HORECA/Foodservice i Norra Norrland

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som kombisäljare inom DvH och HORECA/Foodservice i Norra Norrland, där tiden fördelas 80/20 mellan nämnda område.

Du kommer att vara ansvarig för att etablera kontakt, säkerställa RTM och skapa förutsättningar för lönsamma affärer för Kiviks Musteri och kund och se till så att konsumenterna har ett attraktivt erbjudande på de kunder som säljaren ansvarar för.

I tjänsten ingår att säkerställa distribution och införsäljning av Kiviks Musteris produkter på både DvH och Foodservice.

Du behöver vara en god representant för varumärket och se till att skapa och bibehålla goda relationer med kunderna inom angivet distrikt, vara en lagspelare som gärna delar med dig av kunskap och erfarenheter. Du är inte rädd för att gå den extra milen.

Nykundsbearbetning utgör ett viktigt inslag i rollen och involverar såväl grossistledet som slutkunder.

Vem är du?
Vi ser att du har en säljutbildning och erfarenhet som säljare inom DVH/FMCG/HORECA.

Kunskaper om försäljningsprocessen, god förhandlingsvana, erfarenhet och kunskap inom CRM och Office-paketet är ett krav. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Våra värderingar – tillsammans, mod, ansvar och förebild – är ett nav i hela vår verksamhet och viktigt att du delar.

För att lyckas i denna roll

För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du är en driven, passionerad säljare som verkligen ser det som ditt kall att göra lönsamma affärer tillsammans med våra kunder. Samtidigt visar du mod med att tänka utanför ramarna och tar ansvar för ditt distrikt och dina affärer. Du är gärna en förebild för dina kollegor och kunder i allt du företar dig.

Du har en god planeringsförmåga, är engagerad, initiativtagande och självgående.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. I tjänsten utgår du från hemmet. Resor och övernattningar är en naturlig del i arbetet och viss tid kommer förläggas i Kivik. Eftersom de flesta av kundkontakterna är placerade i Norra Norrland ser vi gärna att du bor någonstans kring Luleå eller Skellefteå.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till  hr@kiviksmusteri.se senast 2022-02-28. Märk ansökan ”Säljare Norra Norrland”.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Säljchef Joachim Hultberg 070-301 22 49.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en go känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!