Konsumentkontakt

Här hittar du svar på några vanliga frågor.

Är era produkter veganska?

Alla våra produkter är veganska till såväl innehåll som tillverkningsprocess med undantag från ekologiskt jästa produkter (cidrar, fruktviner), samt våra krämer.

Vidtagna åtgärder för minskad smittspridning

För att du som besökare ska känna dig trygg har vi vidtagit följande åtgärder: -Handsprit erbjuds i butik, restaurang och café. -Vi har begränsat antal besökare i butiken samt satt in avståndsmarkeringar i kassakön. -Om man inte vill gå in i butiken erbjuder vi avhämtning (förbeställ på 0414-71935), så kommer vi ut med varorna. -Vi har färre antal bord i restaurang, café och på våra två uteserveringar samt luftigt mellan borden. -Vi erbjuder take away i restaurang och café (förbeställ på 0414-71945). Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Varmt välkomna att besöka oss!

Korken går inte att få upp på 1 liters pappförpackningen

Vi beklagar att korkarna varit svåra att öppna. Om korken hamnar någon millimeter snett på förpackningen resulterar det i att korken måste skära igenom kartongförpackningen istället för folieförslutningen som sitter under korken och då blir det väldigt jobbigt att öppna korken. Dessvärre har vi kunnat se en ökning av reklamationer kring detta fel den senaste tiden och då kopplat till datumstämpeln 2021-12-17 (± 1 dag). Tack vare att konsumenter hört av sig till oss blev vi uppmärksammade på problemet och har på så vis kunnat åtgärda felet. Vi beklagar det inträffade.

Bäst före-datum är passerat, kan jag konsumera den ändå?

Våra produkter är ofta bra även efter passerat bäst-före-datum. Använd dina sinnen, lukta, titta och smaka. Märker du inget konstigt så är den ofta helt ok att konsumera. Det kan hända att den förändrats i färg eller tappat i smak, men det är i så fall inget som gör att den inte kan konsumeras.

Reklamation

Vi är noga med kvaliteten och vill endast erbjuda goda och trygga produkter till våra kunder. Därför uppskattar vi om du hör av dig till oss om du inte tycker produkten håller fullgod kvalitet.
Här nedanför i formuläret fyller du i din reklamation, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
    Dag / månad / år
  • :
  • Max filstorlek: 128 MB.

Andra frågor?

Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till oss på mejl konsumentkontakt@kiviksmusteri.se eller telefon 0414-71900