Grafisk formgivare

Om uppdraget
Vi söker förstärkning på konsultbasis till vår marknadsavdelning. Du kommer att jobba i nära samarbeta med vår Art Director och andra kollegor på marknadsavdelningen.

Uppdraget innefattar möjligheten att skapa varierande varumärkesbyggande kommunikation till en rad av våra olika kanaler. Du kommer göra original, förpackningsoriginal, trycksaker, printa för intern och extern kommunikation samt göra bild och filmmaterial till våra sociala medier.

Vem är du?

Du driver ett eget företag. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom formgivning och ett par års erfarenhet av att arbeta inom området. Du har god kännedom och vana att arbeta i Adobe-programmen och WordPress.

För att lyckas i denna roll

Vi söker dig som har ett stort intresse för formgivning. Som person är du flexibel, noggrann och kreativ. Du gillar att ha många bollar i luften och samarbeta med dina kollegor.

Färg och form är din passion, och du har ett öga för detaljer. Du är flexibel, prestigelös och arbetar gärna med flera parallella projekt. Du har också en förmåga att paketera idéer till färdig produkt, på ett lyhört sätt i enlighet med vårt varumärke.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar.

Uppdraget
Uppdraget är på konsultbasis 1-2 dagar i veckan, på plats i Kivik, enligt överenskommelse.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan senast den 1 mars 2022. Mejla din ansökan till Julia.Pedersen@kiviksmusteri.se.

Kontakt
Om du har frågor om uppdraget kontakta Daniel Gejde på Daniel.Gejde@kiviksmusteri.se.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!