Med kärlek till mat och dryck

Att äta och dricka gott tillhör livets höjdpunkter. 

Restaurang Kärnhuset (Kivik)

Vid Kiviks Musteris mysiga innergård ligger Restaurang Kärnhuset, där man kan avnjuta god mat från egna recept tillagade på lokala råvaror och med musteriets produkter som en röd tråd genom menyn. Här kan du koppla av med allt från en kopp kaffe och en njutbar äppelkaka till en omsorgsfullt lagad sommarmat.
Alla dagar mellan kl 12.00-16.00 serveras veckans meny.
För alla som är medlemmar i Kiviks Vänner erbjuder vi 10% (förutom på Dagens Lunch).
Vi har fullgod service för konferenser och välkomnar även större middagssällskap. 
Boka gärna bord på 0414-71945 eller karnhuset@kiviksmusteri.se
Öppettider

Stinas Café (Kivik)

På en liten höjd, i ett ljust grönt trähus med vita knutar, gammeldags pelargonier i fönstren, underbara blombilder på väggarna och med utsikt över Hanöbukten...där hittar du Stinas Café.
Caféet har ett femtiotal sittplatser både ute och inne. Från borden i den lummiga trädgården sluttar en stor naturtomt ända ned till havet. I Stinas Café kan du avnjuta hembakade kakor & kaffe eller te, vår välkända äppelkaka, smörgåsar & pilsnerkorv, cider & äppelmust.
Intill Stinas Café ligger Våffelboden som serverar såväl matiga våfflor med rom, creme fraiche och rödlök som våfflor med sylt, grädde och glass från Grevlunda Mathantverk. 
Öppettider

 

Färdigpackad fikakorg från Stinas Café

Hämta upp en fikakorg hos oss på Stinas Café och sätt er i det gröna, under ett äppelträd, invid vattnet eller vandra till toppen på Stenshuvud och njut av den vidunderliga utsikten.
Innehåll: En matig dubbelmacka på hembakat, grovt äppelbröd med goda, skånska ostar och grönt, ekologisk äppeldryck, en termos kaffe & äppelbulle och naturligtvis en filt. Barnalternativet är en ostsmörgås på ljust bröd, ekologisk äppeldryck, morötter och äppelbulle.
Tala om vid beställningen om någon önskar te eller gluten/laktosfritt. Vill du hellre ha det packat i en ryggsäck, så ordnar vi det. Korg och skräp lämnar du tillbaka till oss.
Pris: 100:- per vuxen och 60:- per barn. Beställ (helst 3 dagar i förväg) på: 0414-719 50