Med kärlek till mat och dryck

Att äta och dricka gott tillhör livets höjdpunkter. 

Restaurang Kärnhuset

Vid Kiviks Musteris mysiga innergård ligger Restaurang Kärnhuset, där man kan avnjuta god mat från egna recept tillagade på lokala råvaror och med musteriets produkter som en röd tråd genom menyn. Här kan du koppla av med allt från en kopp kaffe och en njutbar äppelkaka till en omsorgsfullt lagad dagens lunch.
På vardagarna serveras Dagens på buffé, Veckans vegetariska soppa på buffé med en bit paj eller Veckans matiga sallad.
Vi har fullgod service för konferenser och välkomnar även större middagssällskap. 

Brunch på helgerna - nyhet!

Med en rejäl portion kärlek och mycket passion för säsongens råvaror, gärna närproducerade sådana, serverar vi en smakrik blandning av frukost och lunch under helgerna. Njut av olika rätter som harmonierar med årstiden och som alltid har vi förstås även använt våra kära äpplen i maten. Självklart ingår utvalda äppeldrycker till brunchen. 

Kärnhusets Brunch serveras på helgerna mellan kl 12-16, pris 195 kr. Specialpris för barn upp till 15 år, 95 kr. Vill man, kan man när som helst njuta av en fika - varför inte prova vår goda äppelkaka med vaniljsås. 

Brunchen serveras helgerna den 18, 19, 25, 26 mars, 1, 2, 8, 9, 22, 23 april.                                                 

 

Grillbuffé på innergården

På vår mysiga innergård kommer vi att servera grillbuffé under alla helger i maj (med start redan helgen den 29, 30 april). Njut av grillade kötträtter från lokal producent, kalla och varma såser, sallad och vårens närodlade primörer. Till det såklart passande dryck ur vårt sortiment.

Stinas Café

På en liten höjd, i ett ljust grönt trähus med vita knutar, gammeldags pelargonier i fönstren, underbara blombilder på väggarna och med utsikt över Hanöbukten...där hittar du Stinas Café.
Caféet har ett femtiotal sittplatser både ute och inne. Från borden i den lummiga trädgården sluttar en stor naturtomt ända ned till havet. I Stinas Café kan du avnjuta rykande färskt kaffe eller te, vår välkända äppelkaka, bakverk, desserter, smörgåsar och lättare rätter. Och vår must och våra drycker, förstås!
Stinas Café välkomnar åter för säsongen den 13 april.