En god nyhet för din tarmhälsa

De goda bakterierna i din mage behöver fibrer för att slå ut de dåliga. När de goda bakterierna mår bra, mår du ännu bättre! Din tarmhälsa påverkar din hälsa i stort, 70 % av ditt immunförsvar sitter i magen. Därför finns nu FIBER, en frukt- och grönsaksdryck berikad med naturliga fibrer, så att du enkelt kan ge din kropp en riktigt god fiberkick, varje dag.

Rik på fiber

Kostfibrer finns helt naturligt i mycket av det vi äter. Men vi nutidsmänniskor kan behöva ännu mer fibrer då många missar att få i sig tillräckligt. Från och med nu är det väldigt enkelt och naturligt, för FIBER är boostad med goda fibrer som smakar gott.

En daglig dos av fibrer för glada magar. Och glada dagar.

FIBER - Morot Mango Chili

En frukt- och grönsaksdryck där de runda smakerna av morot och mango lyfts upp av den pigga chilin. Berikad med naturliga fiber från akacia och cikoriarot ger den dig en god frukostdryck och en bra kickstart för dig och din mage. Den innehåller inget tillsatt socker och är dessutom vegansk.
Ett glas FIBER Morot Mango Chili (2 dl) ger dig 3,6 g fibrer. 

Ingrediensförteckning
Vatten, morotsjuice 13 %, mangopuré 10 %, svensk äppelpuré 7 %, äppelextrakt, limejuice 2 %, fiber från akacia och cikoriarot, chiliextrakt, mangoarom. Juicer från koncentrat.

FIBER - Rödbeta Äpple Passionsfrukt

En frukt- och grönsaksdryck som bjuder på en spännande smakmix av rödbeta, äpple och passionsfrukt. Berikad med naturliga fibrer från akacia och cikoriarot ger den dig en daglig fiberkick till frukost eller när helst du behöver. Den innehåller inget tillsatt socker och är dessutom vegansk.
Ett glas FIBER Rödbeta Äpple Passionsfrukt (2 dl) ger dig 4 gram fibrer. 

Ingrediensförteckning
Vatten, rödbetsjuice 24 %, svensk äppelpuré 7 %, passionsfruktjuice 5 %, äppelextrakt, fiber från akacia och cikoriarot, limejuice 1 %, passionsfruktarom. Juicer från koncentrat.

 

Du hittar FIBER på COOP, City Gross och på mathem.se