Ekologisk Lemonad

   Lemonad – en klassisk dryck med historia, tradition och genuinitet. 
   Liksom Kiviks Musteri.

   Lemonad från Österlen

   I Kivik, bland äppelodlingarna i Österlens böljande landskap, har vi funnits sedan 1888. Det är här vi med fyra generationers samlade kunskap och tradition tar fram vår lemonad. En premiumserie ekologiska lemonader med härligt frisk smak att njuta av under sköna stunder i solen! Gjorda med noggrant utvalda råvaror och mycket kärlek.

    

   Ekologisk Lemonad Citron

   De ekologiskt odlade solgula citronerna ger lemonaden en frisk syrlighet som noga vägs av mot den naturliga sötman. En lemonad som kan drickas till såväl måltiden, till fikat eller bara njutas som den är, väl kyld!

   Ekologisk Lemonad Päron / Ingefära

   En frisk lemonad där syran rundas av med den naturliga sötman från päron. Till det finns ett sting av kaxig ingefära som gör drycken något vuxnare i smaken. Drick den till måltiden, till fikat eller bara njut av den som den är, väl kyld!

   Ekologisk Lemonad Svartvinbär & citronmeliss

   Lemonad ekologisk svartvinbär/citronmeliss är en lemonad med klassisk svartvinsbärssmak och en pigghet av citronmeliss. Vårt långa hantverksarv och tradition ligger till grund för denna tidlösa dryck, gjord på noggrant utvalda råvaror och kärlek. Vi har tappat den på en praktisk 27,5 cl flaska, så att alla kan få sin egen fina flaska att njuta av. Njut den väl kyld! Finns även med smaken Citron samt Päron/Ingefära.

   Du hittar de Ekologiska Lemonaderna på utvalda caféer och restauranger, på mathem.se samt i Musteributiken i Kivik, och på Solnäs Gårdsbutik.