Bjud på en smak av Österlen

Ekologisk lemonad och klassisk äppelmust från Kiviks Musteri 

Skapade med tradition och hantverksarv

En helt ny premiumserie av lemonader och äppelmuster för bl.a caféer och restauranger tappade på vacker 27,5 cl flaska. Två äppelmuster med handplockad frukt från skånska odlingar samt tre klassiska ekologiska lemonader. Alla skapade med Kiviks Musteris tradition och fyra generationers samlade kunskap och hantverksarv. 

 

Lemonad Citron, ekologisk

Lemonad Citron, ekologisk är en klassisk frisk lemonad med smak av syrlig citron. Lemonad är en något torrare dryck med fyllig och något vuxnare smakprofil. Passar lika bra till fika som till måltid eller bara njutas som den är. Njut den väl kyld!
Läs mer

Lemonad Päron / Ingefära, ekologisk

Lemonad ekologisk päron/ingefära är en rund päronlemonad med ett sting av kaxig ingefära. Lemonad är en något torrare dryck med fyllig och vuxnare smakprofil. Passar lika bra till fika som till måltid eller bara njutas som den är. Njut den väl kyld!
Läs mer

Lemonad Svartvinbär / citronmeliss, ekologisk

Lemonad ekologisk svartvinbär/citronmeliss är en lemonad med klassisk svartvinsbärssmak och en pigghet av citronmeliss. Passar lika bra till fika som till måltid eller bara njutas som den är. Njut den väl kyld!
Läs mer

Årets Skörd mousserande

Årets Skörd Mousserande äppelmust är äpplen och kolsyra – inget annat. Handplockad och utvald frukt från våra skånska odlingar, utan tillsatser och som sedan kolsyrats. En härligt frisk och bubblande pigg äppelmust.
Läs mer

Årets Skörd Äppelmust med fruktkött

Årets Skörd äppelmust är gjord på svensk råvara, utan tillsatser. Varje äpple är handplockat i våra skånska äppelodlingar. Musten är ofiltrerad och ger därmed en lite fylligare smak – råsaften från frukten helt enkelt, ingenting annat!
Läs mer

Kontakta våra säljare: