Bjud dina gäster på en smak av Österlen

Ekologisk Lemonad och Äppelmust från Kiviks Musteri 

Skapade med tradition och hantverksarv

En helt ny premiumserie av lemonader och äppelmuster för caféer, restauranger och barer tappade på vacker 27,5 cl flaska. Två Äppelmuster med handplockad frukt från skånska odlingar samt två klassiska Ekologiska Lemonader. Alla skapade med Kiviks Musteris tradition och fyra generationers samlade kunskap och hantverksarv. 

 

Lemonad Citron, ekologisk

Lemonad Citron, ekologisk är en klassisk frisk lemonad med smak av syrlig citron. Lemonad är en något torrare dryck med fyllig och något vuxnare smakprofil. Passar lika bra till fika som till måltid eller bara njutas som den är. Njut den väl kyld!
Läs mer

Lemonad Päron / Ingefära, ekologisk

Lemonad ekologisk päron/ingefära är en rund päronlemonad med ett sting av kaxig ingefära. Lemonad är en något torrare dryck med fyllig och vuxnare smakprofil. Passar lika bra till fika som till måltid eller bara njutas som den är. Njut den väl kyld!
Läs mer

Årets Skörd Äppelmust mousserande

Årets Skörd Mousserande Äppelmust är äpplen och kolsyra – inget annat. Handplockad och utvald frukt från våra skånska odlingar, som mustats på gammeldags vis, utan tillsatser och som sedan kolsyrats.. Årets Skörd Mousserande Äppelmust är en härligt frisk och bubblande pigg äppelmust – vardagslyx för äppelälskare!
Läs mer

Årets Skörd Äppelmust med fruktkött

Som att dricka ett nyplockat äpple! Årets Skörd Svensk Äppelmust Original är en äppelmust på gammeldags vis. Gjord på svensk råvara, utan tillsatser. Varje äpple är handplockat i våra skånska äppelodlingar. Musten är ofiltrerad och ger därmed en lite fylligare smak – råsaften från frukten helt enkelt, ingenting annat!
Läs mer

Kontakta våra säljare: