Bestig Stenshuvud - ett sportlovsäventyr

Lördagen den 24 februari kl 10-12 bjuder Kiviks Musteri, Naturskolan Österlen och Stenshuvuds Nationalpark in till en härlig, frisk och spännande sportlovsaktivitet för hela familjen!

Bestig Stenshuvud med oss

Starten sker på Naturskolan Österlen, som ligger precis vid Kiviks Musteri. Här får alla barn pyssla ihop sin egen bergsbestigarflagga. Med sig får men en karta, ett äpple och en god dryck (tänk bara på att vara snäll mot naturen och inte skräpa ner). Aktiviteten är gratis.

På vandringen kan du även besöka Naturum, Nationalparkens egna utställning, som berättar om allt spännande i skog och mark. Här väntar dessutom en klurig uppgift... Väl tillbaka på Naturskolan får alla små vandrare en liten belöning! 
Vandringen tar ca 2 timmar i familjetakt.

Läs här vad mer som händer i Kivik under sportlovet.

Njut av härlig brunch för hela familjen

Kiviks Musteri har öppet hela dagen kl 10-17. Kom in i värmen på Restaurang Kärnhuset, njut av vår Brunch (kl 11-15) som är en smakrik blandning av frukost och lunch. Ett buffébord med något för alla - varma rätter, pannkakor, kallskuret, delikatesser, nybakat bröd, frukt, hembakta sötsaker, mm: Pris 195 kr/vuxen, barn 10 kr/år upp till 15 år. Det går bra att boka bord på 0414-719 45

Under Sportlovet, må-fre, har vi extra rätter för alla barn upp till 15 år - pannkakor med sylt, glass och frukt (40 kr), köttbullar, kokt potatis och gräddsås (80 kr) samt vanlig dagens på buffé (65 kr).