Välkommen i klubben!

Hej och grattis till ditt medlemskap i vår kundklubb Kiviks Vänner – en klubb för Kiviks Musteris trognaste kunder! Det här är en klubb för dig som älskar Österlen, trädgård, mat och dryck, kultur och natur. Och Kiviks Musteri, såklart!

För mig betyder Kiviks Musteri inte bara goda och bra produkter och ett vackert besöksmål. De första äppelträden, som senare skulle komma att bli Kiviks Musteri, planterades här av min farfars far Henric Åkesson och för mig är detta barndomsminnen, uppväxt och utveckling. Kiviks Musteri är vår familjehistoria. Ja - det är faktiskt jag på bilden ovan - mitt emellan mina två bröder Anders och Bengt. Vi var alltid med när det arbetades i odlingarna, och vi fick hjälpa till så gott vi kunde. Ibland bestod kanske hjälpen mest i att provsmaka skörden :-).

Min far, Ingvar Åkesson, var en man med många idéer och visioner. En av dem var att sprida kunskap och information kring det svenska äpplet, något som resulterade i Äpplets Hus - vårt kunskapshus med äpplet i centrum här på Kiviks Musteri, som invigdes 1996. Ungefär samtidigt startade vi Kundklubben Kiviks Vänner. I början var det en klubb för våra kunder i närområdet och vi var några hundra medlemmar. Idag har Kiviks Vänner fler än 30 000 medlemmar, spridda över hela Sverige, ja...vi har till och med någon medlem i Japan! Fantastiskt!

Så...välkommen att dela kärleken till Kiviks Musteri med oss! Som medlem i vår kundklubb får du ett KiviksVänner-kort, som ger dig rabatterbjudanden när du köper våra produkter på Kiviks Musteri eller på Solnäs Gård utanför Lund. Medlemskortet hämtar du nästa gång du besöker oss – antingen på Kiviks Musteri i Kivik eller i Gårdsbutiken på Solnäs Gård – men även om du inte har ditt medlemskort, så gäller ditt medlemskap om du fyllt i alla uppgifter i din ansökan, så länge du kan legitimera dig.

Som medlem i vår kundklubb får du också vårt e-magasin Astrakanen 4 gånger/år – med tips, erbjudande, recept, reportage mm. Tidningen kommer till dig via din epost, så kontrollera att du har en aktuell epostadress på din medlemssida! Du får också vårt Nyhetsbrev 4 gånger/år, med medlemserbjudanden och de allra senaste nyheterna från Kiviks Musteri, Åkesson Vin och Solnäs Gård.

Och du...Vill du komma i kontakt med oss när det gäller vår kundklubb? Tveka inte att kontakta oss med synpunkter, ideer eller med frågor. Vi finns här – speciellt för våra medlemmar i Kiviks Vänner!! Ni når oss på kiviksvanner@kiviksmusteri.se

Vi ser fram emot ditt besök – här på Kiviks Musteri i Kivik och på Solnäs Gård!

 4:e generationens ägare Kiviks Musteri