Utvecklingschef

Vill du jobba på Sveriges vackraste arbetsplats?

Våra goda produkter efterfrågas av allt fler, och vi förstärker därför nu vår utvecklingsavdelning med både en innovativ utvecklingschef och en smaksäker produktutvecklare!

Utvecklingschef

I denna spännande roll ansvarar du för att utveckla både våra produkter och våra utvecklare. Du leder och fördelar arbetet för teamet som består av fantastiska medarbetare som arbetar med såväl produktvård, applikation och innovation. I ditt arbete så är du en självklar del i den praktiska produktutvecklingen, samtidigt som du bidrar med innovation, nytänkande och är en nyckel i vårt förbättringsarbete. Du rapporterar till Hållbarhetschefen.

Produktutvecklare

Som produktutvecklare ansvarar du för att vårda, utveckla och förbättra Kiviks Musteris produktsortiment tillsammans med våra kollegor i olika delar av organisationen. Vi söker dig som har en innovativ kraft och förmåga att se möjligheter och förverkliga idéer – samtidigt som du praktiskt projektleder, produktutvecklar och administrerar arbetet. Du rapporterar till Utvecklingschefen.  

Vad krävs

Era arbetsuppgifter består främst av att identifiera, driva och genomföra projekt inom produktvård och nyutveckling för hela företaget. Ni arbetar med allt som har med produktutveckling att göra –från råvaruval, till operativ receptutveckling och implementering för tillverkning. Kundkontakt är en viktig del i arbetet, liksom support till olika delar i vår organisation.

Ni blir delaktiga hela vägen från idé till lansering och kommande vård. Detta kräver nära samarbete med flera olika funktioner och att ni har den tekniska kunskapen som krävs, men också förmågan att strukturera arbetet och att projektleda.

Vem är du?
Du som vill bli vår utvecklingschef har en utbildning till civilingenjör, agronom, gastronom eller liknande samt minst 5 års erfarenhet från liknande befattning inom livsmedel. Du är en naturlig ledare och trivs med din personal.

Som produktutvecklare har du en liknande utbildningsbakgrund och 2-3 års erfarenhet.

Vi vill att ni har ett starkt intresse för mat, smak och dryck. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

För att lyckas
Som produktutvecklare behöver du vara kreativ, smaksäker, ha ett inre driv och vara självgående- du får saker att hända. Naturligtvis gillar du all sorts dryck, allt från juice och fruktdryck till vin och cider. Du är strukturerad och kan hantera fler pågående projekt. Du är flexibel men ändå noggrann, har lätt för att samarbeta och kommunicera med kunder och kolleger och är trygg i dig själv. Vår utvecklingschef har förutom produktutvecklarens egenskaper även ledaregenskaper och en extra glöd för både innovation och nytänkande.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

Tjänsten
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100% med placering i Kivik och med tillträde snarast.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se  senast den 20/4. Märk ansökan ”Utvecklingschef” alternativt ”Produktutvecklare”.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kontakta Stina Andrén; stina.andren@kiviksmusteri.se

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

 ____

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.