Sommarjobb, produktion Stenhamra

Vi söker sommarjobbare till produktionen i Stenhamra

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i vår produktion med fyllning och förpackning av PET-flaskor och dunkar. Ansvarar för att processen kring maskinernas funktion och tillverkningen i fabriken fungerar optimalt.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person med högt engagemang som brinner för att bidra och göra ett bra jobb. Du motiveras av att arbeta i team, är nyfiken och gillar att arbeta i ett högt tempo. Ordning och reda är viktigt liksom att du är ansvarstagande och ser din del i helheten.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar samt att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

För att lyckas i denna roll
Du behöver vara 18 år gammal för att arbeta hos oss och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i produktion.

Tjänsten
Tjänsten är Visstidsanställning med placering i Stenhamra. Vi arbetar i 2-skift; varannan vecka dag, varannan vecka kväll – måndag till fredag. Upplägget kommer vi överens om tillsammans med vi planerar för upplärning under ett antal dagar under våren för att du ska vara redo för sommarjobb under ordinarie personals semester i juni, juli och augusti.

Meddela gärna reda i din ansökan om du är tillgänglig under hela den perioden eller söker sommarjobb för del av sommaren.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se  senast 2021-02-28. Märk ansökan ”Sommarjobb Stenhamra”

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anton Bjurman, St Platschef, anton.bjurman@kiviksmusteri.se

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

 


Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.