Säljare Östergötland

  Vi söker en Säljare till DvH och HORECA/Foodservice, i Östergötland

  Om tjänsten
  Vi söker dig som vill arbeta som kombisäljare inom DvH och HORECA/Foodservice i Östergötland, där tiden fördelas 80/20 mellan nämnda område.

  Du kommer att vara ansvarig för att etablera kontakt, säkerställa RTM och skapa förutsättningar för lönsamma affärer för Kiviks Musteri och kund och se till så att konsumenterna har ett attraktivt erbjudande på de kunder som säljaren ansvarar för.

  I tjänsten ingår att säkerställa distribution och införsäljning av Kiviks Musteris produkter på både DvH och Foodservice.

  Du behöver vara en god representant för varumärket och se till att skapa och bibehålla goda relationer med kunderna inom angivet distrikt, vara en lagspelare som gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter som inte är rädd för att gå den extra milen.

  Nykundsbearbetning utgör ett viktigt inslag i rollen och involverar såväl grossistledet som slutkunder.

  Vem är du?
  Vi ser att du har en säljutbildning och erfarenhet som Säljare inom DVH/FMCG/HORECA.

  Kunskaper om försäljningsprocessen, god förhandlingsvana, erfarenhet och kunskap inom CRM och officepaketet är ett krav. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift.

  Våra värderingar tillsammans, mod, ansvar och förebild är ett nav i hela vår verksamhet som är viktiga att du delar.


  För att lyckas i denna roll
  För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du är en driven passionerad säljare som verkligen ser det som sitt kall att göra lönsamma affärer tillsammans med våra kunder som samtidigt visar mod med att tänka utanför ramarna och tar ansvar för sitt distrikt och sina affärer men inte har några problem med att vara en förebild för sina kollegor och kunder i allt säljaren företar sig.
  Du behöver ha god planeringsförmåga, vara engagerad, initiativtagande och självgående.

  Tjänsten
  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. I tjänsten utgår du från hemmet. Resor och övernattningar är en naturlig del i arbetet och viss tid kommer förläggas i Kivik. Eftersom de flesta av kundkontakterna är placerade i Östergötland ser vi att du bor i närheten av eller inom det området.

  Ansökan
  Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se senast 2021-03-31. Märk ansökan ”Säljare Östergötland”.

  Kontakt
  Om du har frågor om tjänsten kontakta Säljchef Joachim Hultberg 070-301 22 49.

  Om Kiviks Musteri
  Har du inte redan fått en go känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!