Restaurangansvarig till vår restaurang i Kivik

  Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & cafè samt Äpplets hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs Gård – med odling, trädgård och gårdscafè. Koncernen har ca 180 duktiga anställda och omsätter ca 600 msk (2015).

  Vi söker dig som, tillsammans med ett rutinerat gäng, vill bidra med engagemang, ordning och reda och framåtperspektiv inom Restaurangområdet! Vi är ett företag i tillväxt och vi kan erbjuda en viktig roll med ansvar för den dagliga driften i restaurangen.  

  Ansvarsområde Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att, i samråd med cafe- och restaurangchef, ansvara för den dagliga driften i vår restaurang Kärnhuset och att vara ett stöd för våra duktiga medarbetare. Ditt ansvarområde inkluderar även ansvar för Ciderprovningar och eventuella kvällsarrangemang. Du kommer att aktivt medverka i event för Restaurangen Kärnhuset och du har även möjlighet att själv påverka driften genom att identifiera förbättringsområden.

  Dina arbetsuppgifter består b.la. av att servera, koordinera och planera för den dagliga driften; schemaläggning, inköp, bokningar, upplärning av ny personal samt  planering – helt enkelt att se till att den dagliga driften med allt vad det innebär, fungerar och görs på bästa sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat kärngäng på 6 personer. Hos oss tror vi på att hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer det positiva framför det negativa.

  För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad och lugn med sinne för planering och organisering. Vi tror att du har förmågan att svetsa samman och leda ett team med säsongsanställd personal. För dig är det självklart att bemötande av våra gäster är A och O och därför ser vi att du är proffsig men ändå familjär i mötet med gästen. Du är ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ.  

  Bakgrund. Vi ser att du har en yrkesutbildning inom restaurang, några års erfarenhet som hovmästare eller restaurangansvarig och har god dryckeskunskap och dessutom goda ledaregenskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Flytande svenska och engelska i tal och skrift krävs.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kivik. 100% och med tillträde 1 februari.

  Arbetstid: Dagtid, varannan helg och med vissa kvällsarrangemang.

  Kontakt Om du harfrågor om tjänsten kontakta restaurang- och caféchef  Anna Björnsson tfnr: 0705-733130

  Ansökan: Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till HR@kiviksmusteri.se  senast den 26/11, märk ansökan med Restaurangansvarig.