Kock till vår lunchrestaurang Kärnhuset i Kivik

  Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & cafè samt Äpplets hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs Gård – med odling, trädgård och gårdscafè. Koncernen har ca 180 anställda och omsätter ca 600 msk (2015).

  När nu en av våra kockar går i pension söker vi dig som tillsammans med ett rutinerat team, vill bidra med din kompetens inom kockområdet! Vi tror på engagemang, ordning och reda samt framåtperspektiv.

  Ansvarsområde Ditt ansvarsområde som kock hos oss innebär att du tillsammans med våra kockar skapa den bästa matupplevelsen för våra gäster. En matupplevelse baserad på god mat, gjord på fina råvaror av hög kvalité. Du kommer att vara delaktig i hela köksprocessen, från inköp till färdig rätt.

  Dina arbetsuppgifter består av matlagning samt att tillsammans med dina kollegor ta fram menyer och planera för inköp av råvaror och förbrukningsmaterial. Du kommer att arbeta tillsamman med ett engagerat kärngäng på 6 personer. På Kiviks Musteri tror vi på att hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar. Vi ska även vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer det positiva framför det negativa.

  För att lyckas i rollen tror vi att du är engagerad i ditt jobb, kreativ och vill ge det där lilla extra för känslan av att leverera något riktigt bra till våra gäster! Ordning och reda är viktigt för dig och du är ansvarskännande och snabb. Du är bra på att samarbeta och gillar att skapa resultat tillsammans med andra.  

  Bakgrund Du har en yrkesutbildning inom kök och restaurang och minst 5 års erfarenhet från kök med högt tempo. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift 

  Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kivik. 100% under vår högsäsong april – oktober  och 80% resten av året och med tillträde 1 februari.

  Arbetstid: Dagtid, varannan helg.

  Kontakt: Om du harfrågor om tjänsten kontakta restaurang- och caféchef Anna Björnsson tfnr: 0705-733130

  Ansökan: Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till HR@kiviksmusteri.se senast den 26/11 märk ansökan med "Kock".