Guide/Butikssäljare, säsongsanställning

    Vi söker en guide till Äpplets Hus/Butikssäljare till Musteributiken i Kivik

    Om tjänsten
    Besöksmålet i Kivik är vårt varumärkes skyltfönster, bestående av Musteributiken, Restaurang Kärnhuset, Stinas café, Äpplets Hus samt våra trädgårdar och odlingar. Som Äpplets Hus-guide har du en viktig roll genom att du är ansiktet utåt för våra besökare. Din allra främsta uppgift är att leverera en upplevelse av Kiviks Musteri som överträffar besökarnas förväntan.

    Ditt huvudsakliga ansvarsområde är guidade turer och kundservice i Äpplets Hus. I arbetet ingår även butiksarbete i Musteributiken. Du rapporterar direkt till Butikschef.

    • Dagliga guidningar i Äpplets Hus och dess trädgårdar
    • Bemanning av informationsdisk
    • Ansvara för att Äpplets Hus har en genomgående hög standard
    • Assistera butikskunder
    • Kassaarbete
    • Varuplock

    Vi erbjuder

    • En familjär företagskultur
    • Ett företag i ständig utveckling med stark lokal förankring
    • Vacker arbetsmiljö

    Vem är du?
    Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du talar svenska och engelska, och kan du fler språk såsom danska och tyska är detta en fördel. Utbildning inom turism eller motsvarande är meriterande, liksom kompetens inom trädgård och odling.

    För att lyckas i denna roll
    Vi söker dig som förstår värdet i att ge god service! Du gillar att stå i centrum, trivs med att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att lära. Du drivs av positiv feedback och glada besökare och som person är du social och nyfiken.

    Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder och gäster. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

    Tjänsten
    Tjänsten är en säsongsanställning under perioden maj till början av oktober med placering i Kivik.

    Ansökan
    Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se  senast den 7/3. Märk ansökan med ”Guide/butikssäljare”.

    Kontakt
    För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Granquist, Butikschef, via telefon 0414-71928.

    Om Kiviks Musteri
    Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

    Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.