Driftslab, sommarvikarie

Vi söker en sommarvikarie till vårt driftslab

Kundens garant för rätt kvalitet
Vi söker dig som vill säkerställa våra produkters kvalitet och säkerhet genom arbete i vårt kontrollab. Som sommarvikarie på vårt driftslab bidrar du med frisläppande kontroller, att säkerställa korrekta data och att utfärda kundintyg.
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att arbeta med operativt kvalitetsarbete inom Kiviks Musteris laboratorieverksamhet.

Arbetsuppgifter

  • Kontrollera råvaror och färdigprodukters överensstämmelse med uppsatta krav. Detta gör du bl.a. genom frisläppande mottagningskontroll av råvaror, kontroll av leverantörsdokument och uppföljande tester av färdigprodukter. Våra analyser omfattar enklare kemiska analyser som bl.a Brix, pH, vinsyra, sensoriska bedömningar och mikrobiell kontroll.
  • Säkerställande av vårt vatten, via dricksvattenanalyser och reningsverksuppföljning
  • Kontrollera/utfärda analysintyg från leverantörer och till kunder
  • Utföra kontroll, skötsel och enklare kalibreringar av våra instrument och utföra egenkontroll och verifieringar
  • Delta i analyser och utvärderingar vid felsökning och produktionsstöd

Vi erbjuder

  • En familjär företagskultur
  • Sveriges vackraste arbetsplats
  • Engagerande arbetsmiljö med välkända produkter
  • Korta beslutsvägar med stor möjlighet till påverkan

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av analysverksamhet och har erfarenhet från studietid eller dylikt som gör att du känner dig trygg i labmiljön. Eftersom vi gör sensoriska kontroller bör du ha ett gott smaksinne. Som person bör du ha en god förmåga att arbeta självständigt, ha ett stort ordningssinne och vara noggrann och analytisk. Vi tycker även det är viktigt att du gillar vara ” spindeln i nätet”, är serviceminded och bra på att bemöta olika kunder, främst internt men även externt.
Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

För att lyckas
Du har en /pågående/ relevant högskoleutbildning, där det är meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. God förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska är ett krav, liksom god datorvana.

Tjänsten
Tjänsten är ett semestervikariat på 100% med placering i Kivik under sommarperioden med fokus v. 31-35 (möjlighet till arbete från v.27). Arbetstiden är delvis obekväm (05-19 med förskjuten arbetstid).

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stina Andrén, Hållbarhet- och utvecklingschef, via telefon 070 635 19 45 eller mejl stina.andren@kiviksmusteri.se.

Ansökan
Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan till HR@kiviksmusteri.se. Sista datum för ansökan är den 15 april. Märk ansökan med "Driftslab”.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!