Caféansvarig till Stinas Café i Kivik

  Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & cafè samt Äpplets hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs Gård – med odling, trädgård och gårdscafè. Koncernen har ca 180 anställda och omsätter ca 600 msk ( 2015).

  Vi söker dig, som tillsammans med ett rutinerat gäng, vill bidra med engagemang, ordning och reda samt framåtperspektiv inom cafèområdet! Vi är ett företag i tillväxt och kan erbjuda en viktig roll med ansvar för den dagliga driften i vårt café och vår våffelbod!

  Ansvarsområde. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att, i samråd med Café- och Restaurangchef, ansvara för den dagliga driften i vårt café och i våffelboden. Utöver det ingår det i tjänsten att identifiera förbättringsområden och att finnas där för våra duktiga medarbetare.

  Dina arbetsuppgifter består b.la. av att arbeta i Stinas café under säsong, samt tillreda och fastställa sortiment i samråd med Restaurangchef. I tjänsten ingår att ha kassansvar, upplärning av ny personal, schemaläggning av personal, inköp, bokningar och övrig planering -  helt enkelt att se till att den dagliga driften, med allt vad det innebär, fungerar och görs på bästa sätt!
  I dina arbetsuppgifter ingår även att servera och jobba i matsalen på restaurang Kärnhuset då Stinas café har stängt under nov-april. Du kommer att arbeta tillsamman med ett engagerat kärngäng på 6 personer. Hos oss tror vi på att hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vi är goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer det positiva framför det negativa.

  För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad och lugn med sinne för planering och organisering samt att du har förmågan att svetsa samman och leda ett team med säsongsanställd personal. För dig är det självklart att bemötande av våra gäster är A och O. Därför ser vi att du är proffsig men ändå familjär i mötet med gästen samt ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ.  

  Bakgrund Vi ser att du har en yrkesutbildning inom restaurang eller café, några års erfarenhet från café eller restaurang med ansvarsroll och att du har goda ledaregenskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift  

  Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kivik.  100 % under vår högsäsong april – oktober och 80% resten av året och med tillträde 1 februari

  Arbetstid: Dagtid, varannan helg och med vissa kvällsarrangemang.

  Kontakt: Om du har frågor om tjänsten kontakta Restaurang- och cafèchef  Anna Björnsson  tfnr: 0705-733130.

  Ansökan: Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till HR@kiviksmusteri.se senast den 26/11 märk ansökan med "Cafèansvarig".