Butikssäljare, Kivik

  Vi söker en Butikssäljare till Musteributiken i Kivik, visstidsanställning

  Om tjänsten
  Besöksmålet i Kivik är vårt varumärkes skyltfönster, bestående av Musteributiken, Restaurang Kärnhuset, Stinas café, Äpplets Hus, samt våra trädgårdar och odlingar. Som butikssäljare har du en viktig roll genom att du är ansiktet utåt för våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett.

  Ditt huvudsakliga ansvarsområde är försäljning och kundservice i Musteributiken. Upplärning sker på plats. Du rapporterar direkt till Butikschef.

  • Försäljning
  • Assistera kunder genom att visa, bjuda på och besvara frågor om våra produkter
  • Varuplock
  • Kassaarbete
  • Bidra till att butiken har en genomgående hög standard

  Vi erbjuder

  • En familjär företagskultur
  • Ett företag i ständig utveckling med stark lokal förankring
  • Vacker arbetsmiljö

  Vem är du?
  Du har fyllt 18 år. Tidigare erfarenhet av butiksarbete är önskvärt, men inget krav. Du talar svenska och engelska, och kan du fler språk såsom danska och tyska är det en fördel.

  För att lyckas i denna roll
  Vi söker dig som förstår värdet i att ge god service! Du drivs av att få arbeta med försäljning och lyfts av att nå resultat tillsammans med andra. Du måste trivas i ett högt tempo och gilla att söka upp kunden och fånga upp deras behov. Som person är du positiv, lösningsorienterad och lättlärd.

  Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder och gäster. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor!

  Tjänsten
  Tjänsten är en visstidsanställning under perioden juli till mitten på augusti, med placering i Kivik.

  Ansökan
  Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se  senast den 21/3. Märk ansökan med ”Butikssäljare”.

  Kontakt
  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Granquist, Butikschef, via telefon 0414-71928.

  Om Kiviks Musteri
  Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

   


  Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.