adventures

Upptäcksfärd på cykel

Ta med din familj eller dina kompisar på ett cykeläventyr och upptäck allt som finns längs vägen. Kanske tycker ni som Bamses fru Brummelisa att det är kul att inte cykla direkt till målet. Cykla istället lite omvägar för att se ännu mer spännande som finns i naturen. Men det är jobbigt att cykla långt. Se till att hålla uppe energin genom att packa en ordentlig matsäck.

Välj en väg med många små backar. Det blir nästan som en berg- och dalbana med kill i magen. Det mest spännande är att inte veta vad som kommer bakom nästa krön. Det blir en upptäcksfärd med många nya intryck. Glöm inte att titta på vägen. Hittar ni något spännande så stanna istället till vid vägkanten och utforska det på nära håll. Bamses trillingar - Brum, Teddy och Nalle-Maja hittar alltid på något kul när de pausar på cykelturen. Plockar blommor, klättrar i träd eller åker rutchkana på en lekplats. 

Kom ihåg att packa ordentligt. Ta med något skönt att sitta på och en god matsäck med törstsläckande Bamsedrycker så att ni har energi att cykla tillbaka. Och självklart tar ni alla på er cykelhjälm. Den är superviktig, även för världens starkaste och snällaste björn!

TIPS PÅ MATSÄCK!DELA PÅ FACEBOOK!
adventures