adventures

Fotbollsäventyr

Bollekar är perfekta aktiviteter oavsett årstid och som enkelt kan vara en del av ett större äventyr - eller ett äventyr i sig. Det enda som behövs är en boll och några bollglada barn. Ett superkul sätt att komma ut och röra sig mer. Det är även en bra övning i att samarbeta med era kompisar.

Fotboll behöver heller inte vara så allvarligt, det viktigaste är att man har roligt när man spelar. Och det är lätt för alla att vara med, även om de aldrig har gjort det. Det finns mängder av fotbollslekar för att lära sig att hantera bollen bättre. Att bara leka med bollen, kanske smått börja tricksa lite med den är ett jättebra sätt att börja med fotboll.

Är ni ett par stycken är det lätt att organisera lite roliga fotbollslekar i samband med matchen. En kul lek är att leka jagare inom en liten yta. Det finns bara några få bollar med i spelet och antingen en eller två jägare. Jägarna får bara ta en spelare utan boll. De som har boll ska hjälpa de andra genom att passa till dem med fötterna och förhindra att de kan bli tagna. Den som blir tagen, blir jägare och byter av den som tog.

TIPS PÅ MATSÄCK!DELA PÅ FACEBOOK!
adventures