Vi söker en Linjetekniker till Stenhamra

Om tjänsten
Är du i början av eller pågående i din resa inom industri?
Är du nyfiken, driven och arbetsam? Då kan du vara den vi söker!
Vi söker dig som vill fortsätta utveckla dig inom industri och axla rollen som linjetekniker på ett spännande och utvecklande företag.
Som Linjetekniker är ditt huvudsakliga ansvarsområde att serva och hålla produktionsenheterna i drift enligt uppsatta rutiner och riktlinjer.
Du kommer att leda det tekniska arbetet på linjen och ansvara för att skiftlaget har rätt förutsättningar för sin drift. Rollen innebär vidare att arbeta aktivt med daglig produktion och dess uppstart- samt omställningar.
Du ansvarar för linjens verkningsgrad och att utföra felsökningar samt att verkställa reparationer vid haveri, driftstopp och underhållsarbeten.
Du kommer även att ansvara för att rapportera och följa upp gamla och nya felrapporter från underhållssystem – samt följa upp förbättringsförslag.

Vem är du?
Vi söker dig som klarar och trivs med att jobba både självständigt och i grupp med bibehållet driv, är initiativtagande och fattar beslut på saklig grund. Du behöver även ha hög kommunikativ förmåga, ha lätt för att lära och god samarbetsförmåga. Du behöver vara ansvarstagande genom att förstå att det börjar med dig och att din insats är en förutsättning för gruppens arbetsresultat, och att vi alla tillsammans bildar kedjan. Ordning och reda är viktigt liksom att du har en positiv inställning. Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar samt att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor.

För att lyckas i denna roll
Du behöver ha gymnasial utbildning inom el, drift/underhåll eller motsvarande utbildning inom tekniskt område. Vi ser att du har erfarenhet från arbete med produktionslinjer, gärna inom livsmedelsproduktion.
B-körkort är ett krav liksom att du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, arbetsschema i 2-skift, med placering i Stenhamra. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen med din ansökan till hr@kiviksmusteri.se  senast 2021-06-30. Märk ansökan ”Linjetekniker Stenhamra”

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anton Bjurman, Platschef, via mail: anton.bjurman@kiviksmusteri.se.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer här på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK