bamse header
BAMSE QUIZ IMAGES

Tävla och vinn Bamses indiantält 

Nu har du chansen att vinna Bamses roliga och spännande indiantält. Perfekt för roliga lekstunder med dina vänner och passar lika bra i barnrummet, vardagsrummet eller i trädgården. Med fina motiv av Bamse, Skalman och Lille Skutt i vilda västern blir leken extra rolig.

Tältet är en jättebra myshörna, koja eller gömställe men funkar lika bra för fartfylld lek med kompisar. Med sina vikbara pinnar är tältet enkelt att sätta upp och ta ner.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara rätt på två kluriga frågor och skriv en kul motivering, gärna med ditt bästa äventyrstips!

Lämna in ditt bidrag senast den 31/8. Därefter drar vi 3 lyckliga vinnare av Bamses lektält. Till tio tävlanden har vi också ett tröstpris i form av ett trepack Bamsedrycker. Alla vinnare kontaktas via mail och presenteras sedan, tillsammans med motivering, på hemsidan.

LYCKA TILL!

Bamse har en kusin i vilda västern, vad heter han?
Vad heter Bamses häst?
Motivering

Tävlingsvillkor:
Vinnarna kontaktas när tävlingen är avslutad, därefter skickas priserna ut. Priset kan ej lösas in mot kontanter. Vinnande bidrag utses av en jury på Kiviks Musteri och kan ej överklagas.

Alla fält märkta med * är obligatoriska
BAMSE QUIZ IMAGES

DELA MED DIG AV DITT ÄVENTYR

#äventyrmedbamse