bamse header
BAMSE QUIZ IMAGES

Tävla och vinn en Bamseväska! 

Nu har du chansen att vinna en Bamseresväska på hjul från Micki. Den rymmer nästan lika mycket som Skalmans skal så att du har plats för att du behöver för dina äventyr. Packa ner favoritsakerna och en god matsäck och ge dig ut på spännande äventyr - kanske ett långväga äventyr till solen eller en skidresa.

Rullväskan med fina Bamsemotiv har ett stort fack och två lite mindre så du enkelt kan ha ordning på dina saker. Väskan har även en axelrem så att en vuxen kan bära den. Den mindre väskan som är andra- och tredjepris är en lekfull väska med motiv av Bamse och hans vänner där du har plats för dina favoritleksaker eller en god matsäck. Passar på de kortare äventyren.

Svara rätt på två kluriga frågor och skriv en kul motivering, gärna med ditt bästa äventyrstips, så är du med och tävlar!

Lämna in ditt bidrag senast den 31/10. Därefter drar vi en lyckliga vinnare av Bamserullväskan och två vinnare av den mindre Bamseväskan. Till tio tävlanden har vi också ett tröstpris i form av ett trepack Bamsedrycker. Alla vinnare kontaktas via mail och presenteras sedan, tillsammans med motivering, på hemsidan.

LYCKA TILL!

Vad har skalman inte i sitt skal?
Vad heter båten som bamse och hans vänner har byggt?
Motivering

Tävlingsvillkor:
Vinnarna kontaktas när tävlingen är avslutad, därefter skickas priserna ut. Priset kan ej lösas in mot kontanter. Vinnande bidrag utses av en jury på Kiviks Musteri och kan ej överklagas.

Alla fält märkta med * är obligatoriska
BAMSE QUIZ IMAGES

DELA MED DIG AV DITT ÄVENTYR

#äventyrmedbamse