bamse header
BAMSE QUIZ IMAGES

BAMSE QUIZ IMAGES

Tävla och vinn ett exklusivt besök hem till dig av självaste Bamse!

Nu är det snart sommar igen och det innebär att du har nya möjligheter att vinna ett exklusivt besök av Bamse - ett perfekt tillfälle för alla Bamse-experter där ute att sätta sina kunskaper på prov och tävla om en unik upplevelse.

Vinnaren får ett unikt besök av Bamse själv, så bjud in alla dina kompisar till ett oförglömligt kalas - vi på Kiviks Musteri bjuder även på läskande Bamsedrycker till alla barn.

För att vara med i tävlingen behöver du bara svara rätt på två kluriga frågor om Bamse och hans kompisar samt skriva en bra motivering till varför just du ska vinna. Ta hjälp av mamma, pappa eller någon annan vuxen för att lämna in ditt bidrag.

Lämna dina svar senast den 30e juni, därefter drar vi den lyckliga vinnaren som får besök av Bamse. Till tio tävlanden har vi också tröstpris i form av ett trepack Bamsedryck. Alla vinnare kontaktas via mail och presenteras sedan, tillsammans med motivering, här på hemsidan.

Stort lycka till önskar vi på Kiviks Musteri!

Vad händer när Bamses tama bi Surre äter dunderhonung?
Vad är det Bamses trillingar heter?
Motivering

Tävlingsvillkor:

Vinnarna kontaktas när tävlingen är avslutad, därefter skickas priserna ut. Priset kan ej lösas in mot kontanter. Vinnande bidrag utses av en jury på Kiviks Musteri och kan ej överklagas.

Alla fält märkta med * är obligatoriska
BAMSE QUIZ IMAGES

BAMSE QUIZ IMAGES