bamse header
BAMSE QUIZ IMAGES

BAMSE QUIZ IMAGES

Ny chans att vinna ett exklusivt besök hem till dig av Bamse!

Ta chansen att vinna ett besök av självaste Bamse - ett perfekt tillfälle för att Bamse-experter där ute att sätta sina kunskaper på prov och tävla om en unik upplevelse.

En lycklig vinnare får ett unikt besök av Bamse själv, så bjud in alla dina kompisar till ett oförglömligt kalas - vi på Kiviks Musteri bjuder även på läskande Bamsedrycker till alla barn.

För att vara med i tävlingen behöver du bara svara rätt på två kluriga frågor om Bamse och hans kompisar samt skriva en motivering till varför just du ska vinna, tillsammans med vilken av Bamsedryckerna som är din favorit och varför. Ta hjälp av mamma, pappa eller någon annan vuxen för att lämna in ditt bidrag. 

Lämna dina svar senast den 30e september, därefter drar vi den lyckliga vinnaren som får besök av Bamse. Till tio tävlanden har vi också tröstpris i form av ett trepack Bamsedryck. Alla vinnare kontaktas via mail och presenteras sedan, tillsammans med motivering, här på hemsidan.

Stort lycka till önskar vi på Kiviks Musteri!

Vad heter Farmors minsta husdjur?
Bamse har även en mormor, vad heter hon?
Motivering

Tävlingsvillkor:
Vinnarna kontaktas när tävlingen är avslutad, därefter skickas priserna ut. Priset kan ej lösas in mot kontanter. Vinnande bidrag utses av en jury på Kiviks Musteri och kan ej överklagas.

Alla fält märkta med * är obligatoriska
BAMSE QUIZ IMAGES

BAMSE QUIZ IMAGES